Szerviz

Szervizszolgáltatások

Szervizelt készülékek

iPhone szerviz

Hozza el meghibásodott iPhone-ját a szakértőinkhez! Gyors és megbízható javítás, legyen szó akkumulátor csere, kijelző javítás vagy szoftveres hiba orvoslása. Az Ön iPhone-ja nálunk a legjobb kezekben van!

iPad szerviz

Az iPad szervízünkben professzionális javítást kínálunk minden iPad modellre. Akár törött kijelző, akkumulátor probléma vagy bármilyen más hiba, hozza el hozzánk az eszközét, és mi gyorsan és precízen helyreállítjuk!

Watch szerviz

Az Apple Watch egyre fontosabb része a mindennapoknak. Ha meghibásodott az órája, hozza el hozzánk, ahol a legújabb technológiával, tapasztalt szakemberekkel állunk rendelkezésre a Watch szervízben.

Mac szerviz

A Mac számítógépek megbízhatóak és tartósak, de idővel bármilyen eszköz meghibásodhat. Forduljon hozzánk Mac szervízünkben, ahol szakértőink minden Mac modellre kínálnak professzionális javítást és karbantartást.

Drón szerviz

A drón szervízünkben szakértői javítást nyújtunk minden típusú drónhoz. Legyen szó rotor meghibásodásról, akkumulátor gondról vagy bármely egyéb problémáról, bízza ránk az eszközét, és mi hatékonyan és pontosan megjavítjuk!

Informatika

Professzionális rack szekrények gyártása, helyszíni hálózatépítés és installáció, valamint szerverek teljes körű beüzemelése és karbantartása. Szakértő csapatunk garantálja a megbízható és hatékony működést.